25313.51100
Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής
Αίθουσα Αναμονής Εξωτερικών Ιατρείων
Κέντρο Φυσικής Ιατρικής & Αποκατάστασης Κομοτηνής
Αίθουσα Λογοθεραπείας Κέντρου Φυσικής Ιατρικής & Αποκατάστασης Κομοτηνής
Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών
Τμήμα Αιμοδοσίας Γ.Ν. Κομοτηνής
Γραφείο Ληπτών Υγείας
25313.51313
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΞΩΤΕΡ. ΙΑΤΡΕΙΩΝ
25313.51332   /   25313.51529

Το ΔΙΕΚ Γ.Ν Κομοτηνής συγχαίρει και ευχαριστεί την κυρία Παγώνα Κόφα, Επισκέπτρια Υγείας στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κομοτηνής, για την ομιλία που πραγματοποίησε στο χώρο του ΔΙΕΚ, με θέμα την εθελοντική αιμοδοσία.

Η κα Κόφα τόνισε στους καταρτιζόμενους του ΔΙΕΚ την αξία της αιμοδοσίας ως κορυφαία μορφή εθελοντισμού και τα οφέλη αυτής για τον ίδιο τον αιμοδότη και την κοινωνία.

Απάντησε σε ερωτήσεις καταρτιζομένων και αναφέρθηκε στις προϋποθέσεις που απαιτούνται για να γίνει κάποιος αιμοδότης καθώς και στην ασφάλεια του αιμοδοτικού συστήματος της χώρας μας.

Την Πέμπτη 20-2-2014 οι μαθητές της ΕΠΑ.Σ Βοηθών Νοσηλευτών του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, επισκέφτηκαν το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας στην Κομοτηνή. Ενημερώθηκαν για το σκοπό του προγράμματος, για τις δωρεάν παρεχόμενες υπηρεσίες και δράσεις των Κέντρων στην κοινότητα. Οι μαθητές έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον προσφέροντας μικρή βοήθεια σε τρόφιμα, τα οποία θα δοθούν σε παιδιά και οικογένειες που τα έχουν ανάγκη στις δύσκολες αυτές μέρες.

Ευχαριστούμε πολύ την πρόεδρο κα Νικητοπούλου Μινέρβα, την κοινωνική λειτουργό κα Μουρατίδου Σουζάνα και όλο το προσωπικό για τη θερμή υποδοχή και την άριστη ενημέρωση.

Τους μαθητές συνόδεψαν οι εκπαιδεύτριες Ξανθοπουλίδου Αθανασία και Τσαρακτσίδου Θεοδώρα.

 
Στις 09 Μαίου 2011 διοργανώθηκε εκπαιδευτική εκδρομή στις Σέρρες όπου μεταξύ αλλων πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Σπήλαιο της Αλιστράτης.

Οι μαθητές της ΕΠΑ.Σ Βοηθών Νοσηλευτών του Νοσοκομείου Κομοτηνής, επισκέφτηκαν την Παρασκευή 9-11-2012 το Σύλλογο Μέριμνας Α.με.Α "Άγιοι Θεόδωροι". Τους μαθητές συνόδευσαν οι εκπαιδεύτριες Ξανθοπουλίδου Αθανασία και Λαμπάκη Δήμητρα.
Ξεναγήθηκαν από το προσωπικό, ενημερώθηκαν για τα ειδικά προγράμματα και τις ανάγκες του Συλλόγου, συζήτησαν με τα παιδιά και παρακολούθησαν τις δραστηριότητες τους.

Ευχαριστούμε πολύ την Κ. Λιβεριάδου Νατάσα και το προσωπικό του Συλλόγου για τη φιλοξενία και την ξενάγηση στους χώρους τους.

Οι μαθητές στα πλαίσια της Πρακτικής Άσκησης και ευαισθητοποίησης τους επισκέπτονται το ΚΑΠΗ της Πόλης μας, το Γηροκομείο, το ΙΚΑ και άλλους χώρους Πρωτοβάθμιας φροντίδας και περίθαλψης.

Έργα ΕΣΠΑ Γ.Ν. Κομοτηνής

1) ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ Γ.Ν. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ "ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ"» με Κωδικό ΟΠΣ 5007966 και Π/Υ 1.497.000€

Περισσότερα...

2) ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ, ΚΛΙΝΙΚΩΝ & ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ Γ.Ν.ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ "ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ"» με Κωδικό ΟΠΣ 5010891 και Π/Υ 1.379.800€

Περισσότερα...

3) ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΛΙΝΙΚΩΝ & ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ Γ.Ν. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ "ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ"» με Κωδικό ΟΠΣ 5030707 και Π/Υ 363.000€

Περισσότερα...

4) ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ, ΚΛΙΝΙΚΩΝ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ & ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ Γ.Ν. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ "ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ"» με Κωδικό ΟΠΣ 5070774 και Π/Υ 1.000.000€

Περισσότερα...

5) ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ COVID-19 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ» με Κωδικό ΟΠΣ 5067799

Περισσότερα...

Τροποποίηση..

espa

 

4ype-logo

logoYYKA custom

gdpr

  MedicinetII banner

 

espa 20142020