25313.51100
Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής
Αίθουσα Αναμονής Εξωτερικών Ιατρείων
Κέντρο Φυσικής Ιατρικής & Αποκατάστασης Κομοτηνής
Αίθουσα Λογοθεραπείας Κέντρου Φυσικής Ιατρικής & Αποκατάστασης Κομοτηνής
Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών
Τμήμα Αιμοδοσίας Γ.Ν. Κομοτηνής

 

                  ethnosimo
EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 
4η Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ -  ΘΡΑΚΗΣ
ΓΕΝΙΚΟ NΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
"ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ"

  Προς : ΜΜΕ Ν. Ροδόπης

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY

 

Ευγνώμονες προς την αλληλεγγύη της πολύ-πολιτισμικής Ροδόπης μας, που καθημερινά προσφέρει στο Νοσοκομείο μας σημαντικές δωρεές σε μια συγκυρία που η συνδρομή, ο εθελοντισμός και η βοήθεια αποτελούν δώρο ζωής αλλά και πηγή δύναμης, αντοχής και αισιοδοξίας για όλους όσους μάχονται καθημερινά μέσα στη φωτιά για το πολυτιμότερο αγαθό μας, την υγεία, ευχαριστούμε από καρδιάς:
• Το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη για την προσφορά μιας ηλεκτροκίνητης κλίνης πέντε διαφορετικών λειτουργιών με στρώμα και την αγορά ειδικού βαμβακερού υφάσματος για την κατασκευή μασκών.
• Το Δήμαρχο κ.Γκαράνη Ιωάννη και το Δ.Σ. του Δήμου Κομοτηναίων για την προσφορά δύο (2) Αναπνευστήρων, ενός (1) Μόνιτορ και οχτώ (8) Αντλιών ύψους 43.000 ευρώ.
• Το Δήμαρχο κ.Αμέτ Ριτβάν και το Δ.Σ. του Δήμου Αρριανών για την προσφορά ειδών υψηλής προστασίας προσώπου, αξίας 10.000 ευρώ.
• Τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών κ. Αχμέτ Ιμπράμ για τη προσφορά 70 στολών υψηλής προστασίας.
• Τον Πρόεδρο κ.Γραβάνη Αντώνη και το Δ.Σ. του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, για την προσφορά και εγκατάσταση ενός κλιματιστικού μηχανήματος στο isobox απομόνωσης και λήψης δείγματος ασθενών και τριών (3) θερμομέτρων ανέπαφης θερμομέτρησης.
• Την Πρόεδρο κ. Γιάννα Χατζηαντωνίου και το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης για την προσφορά των 3.000 ευρώ σε είδη ατομικής προστασίας.
• Τον Πρόεδρο της Διαχειριστικής Επιτροπής Μουσουλμανικής Περιουσίας Κομοτηνής κ.Ισά Σελήμ για την προσφορά τεσσάρων (4) αναπηρικών αμαξιδίων και δεκαπέντε (15) στολών καθαριστριών.
• Τον Ταξίαρχο κ.Μπόγδο Ιωάννη της XXI Ταξιαρχίας για την άμεση εγκατάσταση ειδικής σκηνής ένδυσης και έκδυσης των πληρωμάτων ασθενοφόρων.
• Την εταιρεία ΑΦΟΙ ΤΣΕΛΕΚΙΔΗ & ΣΙΑ ΕΕ για την δωρεά κατασκευής βάσης σκυροδέματος για την τοποθέτηση μεταλλικού οικίσκου.
• Την εταιρεία ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ – ΟΙΝΟΠΟΙΪΑ ΘΡΑΚΗΣ ΑΒΕΕ για την προσφορά καθαρού οινοπνεύματος ποσότητας δέκα βαρελιών.
• Την εταιρεία ΧΑΤΖΗΚΟΣΜΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ για την προσφορά ενός κιλού ρολών πολυαιθυλενίου και ενός κιλού σακούλες νάιλον διαφανείς .
• Την εταιρεία ELINA ΧΑΡΤΟΠΟΙΪΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ για την προσφορά compact monitor παρακολούθησης ζωτικών παραμέτρων.
• Τους κυρίους Μπακαλίδου Ζωή, Πουτουρίδη Γεώργιο, Πουτουρίδου Ειρήνη- Χρυσοβαλάντω, Νεραντζή Ελένη και Κοζαντζή Νεσλά για την εθελοντική κατασκευή πεντακοσίων μασκών προστασίας.
• Τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό – Τμήμα Κομοτηνής για την καθημερινή 24ωρη εθελοντική παρουσία του στην πύλη του Νοσοκομείου αναλαμβάνοντας τη θερμομέτρηση όλων των εισερχόμενων.

 

Και έπεται συνέχεια!

 

Παραφράζοντας και επικαιροποιώντας: «Δεν πολεμούν σαν ήρωες οι Νοσηλευτές, οι Νοσηλεύτριες, το Ιατρικό, το Παραϊατρικό και λοιπό προσωπικό του Νοσοκομείου! ΟΙ ΗΡΩΕΣ πολεμούν σαν αυτούς!».

Κομοτηνή, 06-04-2020

H Διοικήτρια
του Γ.Ν. Κομοτηνής

Μαγδαληνή Γιαμουστάρη

Έργα ΕΣΠΑ Γ.Ν. Κομοτηνής

1) ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ Γ.Ν. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ "ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ"» με Κωδικό ΟΠΣ 5007966 και Π/Υ 1.497.000€

Περισσότερα...

2) ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ, ΚΛΙΝΙΚΩΝ & ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ Γ.Ν.ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ "ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ"» με Κωδικό ΟΠΣ 5010891 και Π/Υ 1.379.800€

Περισσότερα...

3) ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΛΙΝΙΚΩΝ & ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ Γ.Ν. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ "ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ"» με Κωδικό ΟΠΣ 5030707 και Π/Υ 363.000€

Περισσότερα...

4) ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ, ΚΛΙΝΙΚΩΝ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ & ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ Γ.Ν. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ "ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ"» με Κωδικό ΟΠΣ 5070774 και Π/Υ 1.000.000€

Περισσότερα...

5) ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ COVID-19 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ» με Κωδικό ΟΠΣ 5067799

Περισσότερα...

Τροποποίηση..

espa

 

4ype-logo

logoYYKA custom

gdpr

  MedicinetII banner

 

espa 20142020