|
|
EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
4η Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ
ΓΕΝΙΚΟ NΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ "ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ"
|
|
Διεύθυνση: Σισμάνογλου 45, 69133 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Πληροφορίες: Αποθήκη Παγίων - Κατραντζής Αναστ.
Τηλέφωνο: 25313 51509
Email: pagia@komotini-hospital.gr
|
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΕΞΩΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
Παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε προσφορά προσαρμοσμένη με τις τιμές παρατηρητηρίου στην οποία να αναγράφεται ο κωδικός παρατηρητηρίου και η τιμή αυτού καθώς και ο κωδικός GMDN και ΕΚΑΠΤΥ. Εάν το είδος δεν αντιστοιχίζεται από εσάς στο παρατηρητήριο τιμών παρακαλούμε όπως μας αποστείλατε υπεύθυνη δήλωσή σας.
Α/Α | ΚΩΔ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ | ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ | ΠΟΣΟΤΗΤΑ |
1 | ΑΝΘΟΤΥΡΟ «ΠΛΑΚΑ» ΑΝΑΛΟ | Κιλό 110 | |
2 | ΓΑΛΑ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΟ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 1 ΛΙΤΡΟΥ | Κιλό 1200 | |
3 | ΗΜΙΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ ΤΥΠΟΥ ΚΑΣΕΡΙ | Κιλό 50 | |
4 | ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ (Π.Ο.Π.) | Κιλό 192 | |
5 | ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΑΓΕΛΑΔΑΣ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 200-240 ΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ | Τεμάχιο 6800 | |
6 | ΡΥΖΟΓΑΛΟ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 150-200 ΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ | Τεμάχιο 48 | |
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Τεχνικές προδιαγραφές για τα γαλακτοκομικά είδη 1.ΑΝΘΟΤΥΡΟ «ΠΛΑΚΑ» ΑΝΑΛΟ: Το προσφερόμενο είδος να είναι πρώτης (Α) ποιότητας σύμφωνα με τους όρους του Κώδικα Τροφίμων Ποτών , καθώς και με τις εκάστοτε ισχύουσες υγειονομικές και αγορανομικές διατάξεις. ΦΥΣΙΚΟΧΗΜΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Χρώμα: Λευκό έως υπόλευκο. Υφή: Μαλακή με συμπαγή ομοιόμορφη δομή. Συνεκτικότητα: Φρέσκο μαλακό τυρί γαλακτώδες, με ήπια ή γλυκιά γεύση. Άλλα χαρακτηριστικά: Ευχάριστη γεύση με ελαφρύ άρωμα. Μέγιστη υγρασία: 75. Μέγιστη λιποπεριεκτικότητα: 10 - 15 περίπου. Μέγιστη περιεκτικότητα σε αλάτι: >1. 2.ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΟ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ: Παστεριωμένο και ομογενοποιημένο γάλα πλήρες 3,5% λιπαρών σε συσκευασία 1lit. . Να παράγεται και να συσκευάζεται στην Ελλάδα συσκευασία του γάλακτος πρέπει να είναι με βιδωτό καπάκι ασφαλείας: Στην συσκευασία θα πρέπει να αναγράφονται οι ενδείξεις με εμφανή και ευδιάκριτους χαρακτήρες στα Ελληνικά : Η ένδειξη «παστεριωμένο γάλα» Το σήμα καταλληλότητας του προϊόντος , Το εργοστάσιο παραγωγής. Η θερμοκρασία συντήρησής του, καθώς και οι ημερομηνίες παστερίωσης και ανάλωσης αυτού, Ο κωδικός παρτίδας Σε εμφανές σημείο στο ίδιο οπτικό πεδίο με το σήμα του προϊόντος η διάρκεια ζωής του γάλακτος σε ημέρες. Tα είδη και οι ποσότητες θα παραδίδονται κάθε εργάσιμη μέρα μετά από έγγραφη παραγγελία, η οποία θα δίνεται την προηγούμενη ή δύο ημέρες πριν όταν μεσολαβεί αργία. Η παράδοση του γάλατος θα είναι η επόμενη ημέρα της παραγωγής. Η ώρα παράδοσης αυστηρώς οριζόμενη θα είναι η 07:00 π.μ. και δύναται να τροποποιείται με τις εκάστοτε έκτακτες ανάγκες του Νοσοκομείου. 3.ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΑΓΕΛΑΔΑΣ : Γιαούρτι πλήρες με λιπαρά τουλάχιστον 3,85%. να είναι πρώτης (Α΄) ποιότητας όπως αυτή ορίζεται στον ΚΩΔΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΟΤΩΝ & ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ Άρθρο 82 και να έχει παραχθεί σύμφωνα με τις ισχύουσες κτηνιατρικές και υγειονομικές διατάξεις και το οποίο θα πρέπει να ανταποκρίνεται πλήρως στις διατάξεις του Π.Δ. 56/21-2-1995 Η συσκευασία –κεσεδάκι να είναι από υλικό κατάλληλο για τρόφιμα και να κλείνει αεροστεγώς, το βάρος της κάθε συσκευασίας να είναι περίπου 200 γρ. Ο χρόνος βιωσιμότητας του προϊόντος ως προς την ημερομηνίας λήξης να είναι τουλάχιστον τα ¾ του συνολικού χρόνου συντήρησης, την ημέρα παράδοσης στην αποθήκη τροφίμων. Στην συσκευασία πρέπει να αναγράφονται υποχρεωτικά στα Ελληνικά με ευανάγνωστα γράμματα οι απαραίτητες ενδείξεις σύμφωνα με τις κτηνιατρικές και υγειονομικές διατάξεις: Επωνυμία παρασκευαστή Αριθμός έγκρισης Η ημερομηνία παραγωγής και Η ημερομηνία λήξης. Ο κωδικός παρτίδας, η σήμανση να είναι σύμφωνη με τις διατάξεις σήμανσης τροφίμων. 4.ΗΜΙΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ ΤΥΠΟΥ ΚΑΣΕΡΙ: Το κασέρι να είναι πρώτης (Α) ποιότητας όπως αυτή ορίζεται στον Κώδικα Τροφίμων Ποτών & Αντικειμένων Κοινής Χρήσης και να έχει παραχθεί σύμφωνα με τις ισχύουσες κτηνιατρικές και υγειονομικές διατάξεις. Στο μέσο συσκευασίας θα πρέπει να αναγράφονται υποχρεωτικά στην Ελληνική γλώσσα με ευανάγνωστα γράμματα, από χρώμα ή μελάνι που δεν μεταφέρουν τοξικές ή καρκινογόνες ουσίες, οι ακόλουθες ενδείξεις: Το προϊόν. Η προέλευση. Η επωνυμία και η έδρα του παραγωγού. Η ημερομηνία παραγωγής και ημερομηνία λήξεως. Τα ποσοστά λίπους & υγρασίας, οι δε λοιπές υποχρεωτικές ενδείξεις θα είναι σύμφωνα με τα καθοριζόμενα στην § 7 αρθρ.4 του Π.Δ. 81/93. 5.ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ: Το τυρί φέτα (ΠΟΠ), να είναι πρώτης (Α) ποιότητας όπως αυτή ορίζεται στον Κώδικα Τροφίμων Ποτών & Αντικειμένων Κοινής Χρήσης (Αρθρο 83 κεφάλαιο Δ2α) και να έχει παραχθεί σύμφωνα με τις ισχύουσες κτηνιατρικές και υγειονομικές διατάξεις. Στο μέσο συσκευασίας θα πρέπει να αναγράφονται υποχρεωτικά στην Ελληνική γλώσσα με ευανάγνωστα γράμματα, από χρώμα ή μελάνι, που δεν μεταφέρουν τοξικές ή καρκινογόνες ουσίες, οι ακόλουθες ενδείξεις: α) «ΦΕΤΑ» (FETA). β) Προστατευόμενη ονομασία προέλευσης (ΠΟΠ). γ) Τυρί. δ) Η επωνυμία και η έδρα του παραγωγού - συσκευαστή. ε) Το βάρος του περιεχομένου. στ) Η ημερομηνία παραγωγής. ζ) Στοιχεία ελέγχου που αναλύονται ως εξής: 1. Τα δυο πρώτα γράμματα της ονομασίας προέλευσης: ΦΕ 2. Ο αύξοντας αριθμός του μέσου συσκευασίας. 3. Η ημερομηνία παραγωγής. Παράδειγμα (ΦΕ-1650-20/12/94). Τα στοιχεία ελέγχου αναγράφονται με ευθύνη του συσκευαστή κατόπιν έγγραφης άδειας της αρμόδιας Διεύθυνσης Γεωργίας, η οποία τηρεί ειδικό βιβλίο παρακολούθησης και ελέγχου ανά παραγωγό «ΦΕΤΑΣ» (FETA). Οι ενδείξεις α, β, γ, δ, ε και στ' αναγράφονται υποχρεωτικά σε κάθε συνοδευτικό έγγραφο κατά τη διακίνηση της «ΦΕΤΑΣ» (FETA). 6.ΡΥΖΟΓΑΛΟ: Ως ρυζόγαλο χαρακτηρίζεται το προϊόν που παρασκευάζεται από: • νωπό ή παστεριωμένο γάλα το οποίο δεν έχει υποστεί τροποποίηση της φυσικής του σύστασης με μόνη εξαίρεση την τροποποίηση της λιποπεριεκότητας. Το γάλα μπορεί να είναι αγελαδινό, πρόβειο, γίδινο, βουβαλίσιο ή μίγμα αυτών και η αντίστοιχη αναφορά για το είδος ζώου από το οποίο αυτό προέρχεται γίνεται στον κατάλογο συστατικών. • ζάχαρη και • ρύζι. Nα περιέχει λίπος γάλακτος 2,5% τουλάχιστον. Κατά την παρασκευή του επιτρέπεται: • Η προσθήκη μικρής ποσότητας αμυλούχων ουσιών. • Η προσθήκη κρόκου αυγών. • Ο αρωματισμός επιφανειακά με σκόνη κανέλλας. • Προσθήκη χυμών φρούτων, κομμάτια φρούτων, κακάο, καφές κ.λ.π., τα οποία αναγράφονται επί της συσκευασίας π.χ. Ρυζόγαλο με κακάο κ.λ.π. . Κατά την παρασκευή του απαγορεύεται η προσθήκη νερού. ΠΑΡΑΔΟΣΗ - ΠΑΡΑΛΑΒΗ Η αποστολή και παράδοση των παραπάνω ειδών γίνεται σε χρονικό διάστημα 24 ωρών, μετά την τηλεφωνική παραγγελία, στις αποθήκες του Νοσοκομείου με ευθύνη, μέριμνα και δαπάνη του αναδόχου, και ακολουθεί γραπτό δελτίο παραγγελίας. Η παραγγελία εκτελείται μόνον εφόσον αυτή δίνεται από τον αρμόδιο υπάλληλο της αποθήκης. Κατά την παράδοση των υλικών τα παραστατικά παραλαβής θα αναφέρουν τον α/α του δελτίου παραγγελίας. Ο ανάδοχος υποχρεούται να αναγράφει τον αριθμό της σύμβασης στα παραστατικά που εκδίδει (δελτία αποστολής, τιμολόγια κ.λ.π.) όπως επίσης τη συμβατική περιγραφή του είδους. Η μη συμμόρφωση στα παραπάνω έχει ως αποτέλεσμα τη μη παραλαβή των ειδών καθώς και τη μη προώθηση του τιμολογίου για την έκδοση εντάλματος πληρωμής, με ευθύνη του αναδόχου. Η εκάστοτε ποιοτική και ποσοτική παραλαβή των ειδών γίνεται από επιτροπή που ορίζεται από το Νοσοκομείο η οποία και συντάσσει πρωτόκολλο οριστικής παραλαβής σε διάστημα έως και δέκα (10) ημερών. Η παράδοση των υλικών γίνεται μέσα στα χρονικά όρια και με τον τρόπο που ορίζει η σύμβαση. Ο συμβατικός χρόνος παράδοσης των υλικών μπορεί να παρατείνεται υπό τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στο άρθρο 206 του ν.4412/2016 Η παραλαβή των υλικών γίνεται από τις επιτροπές της παραγράφου 5 του άρθρου 221 του ν.4412/2016. Η διαδικασία παραλαβής των υλικών διενεργείται σύμφωνα με το άρθρο 208 του ν.4412/2016. Ο χρόνος παραλαβής καθορίζεται σύμφωνα με το άρθρο 209 του ν.4412/2016. Η ναύλωση και η ασφάλιση πραγματοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 210 του ν.4412/2016. Η ανακοίνωση φόρτωσης των υλικών γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 211 του ν.4412/2016. Η απόρριψη των συμβατικών υλικών καθώς και η αντικατάστασή τους ορίζεται από το άρθρο 213 του ν.4412/2016. Αντικείμενο της Επιτροπής παραλαβής είναι: 1. Ο έλεγχος της έγκαιρης και σωστής ποσοτικά και ποιοτικά εκτέλεσης της παραγγελίας. 2. Ο έλεγχος της καθαριότητας και της τακτικής απολύμανσης των μεταφορικών μέσων των προμηθευτών. 3. Η παραλαβή των ειδών με σύνταξη αντιστοίχου πρωτοκόλλου παραλαβής το οποίο παραδίδεται αυθημερόν στον ανάδοχο, προκειμένου να εκδοθεί βάσει αυτού το τιμολόγιο. 4. Η διαπίστωση παράβασης ή η απόρριψη των προσκομισθέντων ειδών με σύνταξη αντίστοιχων πρακτικών παράβασης ή απόρριψης τα οποία υποβάλλονται στη Διοίκηση του Νοσοκομείου. 5. Ο Έλεγχος για τη διαπίστωση αν το προϊόν είναι το προβλεπόμενο από την σύμβαση. |
Δεκτές θα γίνουν όσες προσφορές υποβληθούν έως 22-10-2024 αποκλειστικά και μόνο με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο email: protokolo@komotini-hospital.gr με θέμα "ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΞΩΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ" και θα αναφέρεται το είδος ή/και ο κωδικός αιτήματος όταν υπάρχει στην πρόσκληση.
Παρακαλούμε τα προσφερόμενα είδη να είναι παραδοτέα σε διάστημα 24 ωρών από την υποβολή της παραγγελίας. Εάν δεν είναι δυνατή η άμεση εκτέλεση της παραγγελίας, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε.
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΠΙ ΠΟΙΝΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ
- Στη προσφορά σας να αναγράφεται υποχρεωτικά ο κωδικός του αιτήματος. ΠΡΟΣΟΧΗ !! Ο κωδικός του αιτήματος και όχι ο κωδικός του είδους (Κωδ. Νοσοκομείου).
- Στην προσφορά να αναγράφεται υποχρεωτικά ο κωδικός του κατασκευαστή (Ref Number)
- Η κατάθεση Υπεύθυνης δήλωσης της παρ. 4 του άρθρου 8 του ν. 1599/1986 (Α' 75) όπως εκάστοτε ισχύει, χωρίς το γνήσιο της υπογραφής, όπου να δηλώνεται ότι:
- δεν έχει αθετήσει τις υποχρεώσεις που προβλέπονται στην παρ. 2 του άρθρου 18 του ν. 4412/2016.
- Να αναφέρεται ως προκαταρκτική απόδειξη ότι ο οικονομικός φορέας δεν βρίσκεται σε μία από τις καταστάσεις των άρθρων 73 και 74 του ν. 4412/2016 όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν μέχρι σήμερα, για τις οποίες ο οικονομικός φορέας αποκλείεται ή μπορεί να αποκλειστεί, καθώς και το ότι πληροί τα σχετικά κριτήρια επιλογής τα οποία έχουν καθοριστεί σύμφωνα με τo άρθροo 75 του ν. 4412/2016 όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν μέχρι σήμερα.
- Να δηλώνεται η επιχειρηματική μονάδα στην οποία κατασκευάζεται το προϊόν στην περίπτωση που δεν είναι ο ίδιος κατασκευαστής και oτι ο νόμιμος εκπρόσωπος της επιχείρησης που κατασκευάζει το τελικό προϊόν έχει αποδεχθεί έναντι του, την εκτέλεση της συγκεκριμένης προμήθειας, σε περίπτωση κατακύρωσης.
- Να αναγράφεται η χρονική περίοδος ισχύος της προσφοράς
- Οι οικονομικοί φορείς για την παρούσα διαδικασία συμμορφώνονται με ισχύοντα διεθνή ή/και ευρωπαϊκά ή/ και εθνικά πρότυπα (ISO, ΕΝ,ΕΛΟΤ κ.λ.π.), πληρούν όλες τις απαιτήσεις που προβλέπονται στο άρθρο 82 παρ.1 του ν. 4412/2016 και διαθέτουν πιστοποιητικά διασφάλισης ποιότητας τα οποία έχουν εκδοθεί από ανεξάρτητους διαπιστευμένους οργανισμούς:
- Πιστοποιητικά ISO σειράς 9001 , ΕΝ ISO 13458 (ή ισοδύναμα)
- Πιστοποιητικό Πιστοποιητικό Συστήματος Ποιότητος (ISO) συμμόρφωσης με την ΔΥ8δ/Γ.Π.οικ./1348/2004 (ΦΕΚ32 Β/16-1-2004) «Αρχές και κατευθυντήριες γραμμές ορθής πρακτικής διανομής ιατροτεχνολογικών προϊόντων».
- Πλήρη τεκμηριωμένα πιστοποιητικά σήμανσης CE (οδηγία 93/42/ ΕΕ) που έχουν εκδοθεί από επίσημα ινστιτούτα ελέγχου ποιότητας ή στην περίπτωση μηχανημάτων κατηγορίας Ι, δήλωση συμμόρφωσης CE του κατασκευαστή, με τα οποία βεβαιώνεται η καταλληλότητα των προϊόντων.
- Όλα τα προϊόντα πρέπει να φέρουν Πιστοποιητικό CE, σύμφωνα με την Κ.Υ.Α. αριθμ.ΔΥ8δ/οικ.3607/892/2001 Κ.Υ.Α. των Υπουργών Εθνικής Οικονομίας, Ανάπτυξης και Υγείας και Πρόνοιας «Περί εναρμόνισης της Ελληνικής Νομοθεσίας προς την Οδηγία 98/79 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Οκτωβρίου 1998 για τα in vitro διαγνωστικά ιατροτεχνολογικά προϊόντα» (ΦΕΚ 1060/Β/10-08-2001).
Σημειώνεται ότι η Αναθέτουσα αρχή διατηρεί το δικαίωμα να απαιτεί τα παραπάνω δικαιολογητικά, ως απόδειξη πλήρωσης των κριτηρίων της προμήθειας.
- Στην προσφορά να αναγράφεται:
- η πλήρης τεχνική περιγραφή του προσφερόμενου είδους,
- η συμμόρφωση προς τις ζητούμενες τεχνικές προδιαγραφές,
- η ποσότητα ανά συσκευασία,
- η τιμή ανά τεμάχιο καθώς και,
- η κατηγορία ΦΠΑ.
- Η τιμή να αναγράφεται με χρήση έως τεσσάρων δεκαδικών ψηφίων, να είναι σύμφωνη με το παρατηρητήριο τιμών και να αναγράφεται ο αντίστοιχος Κ.Α, και ο κωδικός εμπορίου του είδους.
Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ